Huis van Sinterklaas

Waalwijk

Informatie

Sinterklaas verblijft in 2019 voor de 7e keer in Waalwijk. Hij en zijn pieten zijn erg blij dat de Gemeente Waalwijk opnieuw het Huis van Waalwijk (Raadhuisplein 2, Waalwijk) beschikbaar heeft gesteld. En omdat hij zo dankbaar is, stelt hij wederom zijn verblijfplaats open voor bezoekjes van kinderen (met papa en mama). Van 18 november t/m 1 december verblijft hij in Waalwijk.                                                                

Opm. Auto's kunnen o.a. geparkeerd worden op het nabij gelegen parkeerterrein Taxandriaweg, 5141 PA, Waalwijk

Nieuw: Wensboom:

Dit jaar staat er voor het huis van Sinterklaas een wensboom om ook nadrukkelijk oog te hebben voor kinderen voor wie de Sinterklaastijd niet vanzelfsprekend een fijne tijd is. In deze wensboom kun je een wens hangen voor een kind wat extra aandacht verdient. De wenspiet kiest uit alle wensen een kind dat met zijn papa, mama, broertjes, zusjes, oma's en opa's een speciale ontmoeting krijgt aangeboden in het Huis van Sinterklaas. De sint en pieten hopen dat er veel wensen in de wensboom komen te hangen.

De wensboom staat van maandag 18 november t/m zaterdag 30 november op het raadhuisplein, bij de obelisk. Wilt u de wens voorzien van naam, emailadres en telefoonnummer zodat de wenspiet u eventueel kan bereiken. 

(het huis van sint is geopend tot en met zondag 1 december)Kom eens een kijkje nemen in ons winkeltje.

In het huis van Sinterklaas is een winkeltje waar je leuke poppetjes, handige boekjes, buttons en nog meer kunt kopen om iemand te verrassen. De producten zijn gemaakt door enthousiaste vrijwilligers van het huis van Sinterklaas. De opbrengst komt ten goede aan het huis van Sinterklaas.


Wilt u er rekening mee houden dat pin betalingen (nog) niet mogelijk zijn en dat er met contant geld afgerekend moet worden.